NATUUR, MENS EN DIER: GENIETEN DOE JE HIER!
27 mei 2016

20 jaar Vakantiepark Zevenbergen

Dit jaar bestaat Vakantiepark Zevenbergen 20 jaar. Tegelijkertijd gaat Tonny van Bakel genieten van zijn welverdiende pensioen en wordt het stokje overgedragen aan zijn zoon, Twan van Bakel.

Om het Zilveren jubileum van Vakantiepark Zevenbergen te vieren en tegelijkertijd te vernieuwen, hebben we een nieuw logo laten ontwerpen. Daarnaast is ook onze volledige website vernieuwd.

27 mei 2016

Walking Event De Maashorst

Op zondag 26 maart 2017 vindt de 3e editie plaats van Walking Event De Maashorst welke wordt georganiseerd wordt in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant georganiseerd, De Maashorst. Op toerbeurt zal het in een andere windstreek worden gehouden. Onderweg beleeft u De Maashorst door middel van streekproducten en gezellige muziek.
Wandelen over het boerenland, langs historische plaatsen en dwars door natuurgebieden: Walking Event De Maashorst laat je op en top genieten van de Brabantse natuur. Met wandelroutes van 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer. en daarmee dus geschikt voor zowel de kleine stappers als de ervaren wandelaar.